Despre noi

   despre noi seltronic pic Compania SELTRONIC are o experiență de mai bine de 10 ani în domeniul publicității, respectiv publicitate BTL și ATL, și este de mai bine de 5 ani membru PSI (Promotional Product Service Institute), organizație profesională internațională care are ca membri producători, importatori și distribuitori de materiale și obiecte promotionale din intreaga lume, precum si membru APIIP, organizație națională de profil ce cuprinde de asemenea producatori, importatori și distributori de obiecte promoționale din Romania. Apartenența la aceste organizații de profil ne asigura accesul foarte bun si rapid la intreaga bază de furnizori atât interni, cât mai ales externi, colaborând pană in prezent cu peste 150 de furnizori, cu mare parte dintre ei derulând deja legături comerciale sau parteneriale.


   Serviciile de creație grafică ale companiei noastre cuprind toate domeniile, dar ne axam in principal pe creația grafică pentru print (flyere, leaflet, volante, broșuri, mape de prezentare, cataloage etc.). Deoarece calitatea este foarte importantă pentru noi, pe langă servicul de creație grafica asigurăm de asemenea pregătirea pentru tipar/productie și urmărim lucrarile executate până la finalizare. Pentru o calitate maximă este de preferat ca producția să se faca cu producătorii recomandați de către noi.


   Compania SELTRONIC activează in piața ca importator direct de materiale promotionale, iar prin activitatea desfasurată, precum si prin proiectele propuse, ne adresăm in mod prioritar companiilor cu profil medical și farmaceutic din Romania, venind în special cu rezolvări dedicate acestui segment, dar în aceeași măsura, având și soluții pentru companii de alt profil decât cele mentionate anterior.

 

 

 

Vă invităm să răsfoiți o parte din cataloagele noastre online și să ne consultați /contactați pentru oferte personalizate. Click aici